تاریخ انتشار : 24 فروردین 1394 14:1

معاون قضایی رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران عنوان کرد:

مجازات جایگزین حبس از حرفه ای شدن مجرمان بار اولی جلوگیری می کند

معاون قضایی رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران گفت: مجازات جایگزین حبس و ارائه خدمات عام المنفعه از سوی مجرمان و متهمان جرم اولی، بازگشت آنان به جامعه را سهل کرده و آنان بار دیگر می توانند وارد اجتماع شوند.
    "قوام فروزان" در گفت و گو با میزان اظهار کرد: مجازات جایگزین حبس از حرفه ای و آلوده شدن مجرمان بار اولی جلوگیری می کند و در کنار تنبیه قانونی، آنان خدماتی را نیز به جامعه ارائه می کنند.

وی تصریح کرد: برخی از متهمان به طور تصادفی و ناخواسته مرتکب جرمی می شوند و مجازات جایگزین حبس بهترین و موثر ترین روش برای متنبه شدن این گروه از مجرمان است.

رئیس شعبه ۹۷ دادگاه تجدید نظر استان تهران خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلات دستگاه قضا و بار مالی که وجود دارد ارائه خدمات عام المنفعه و مجازات جایگزین حبس سبب کاهش جمعیت کیفری زندان ها شده و در کاهش مشکلات نقش موثری دارد.

وی ادامه داد: افرادی که برای بار اول مرتکب به جرمی شده اند با لحاظ شرایط قانونی، مجازات جایگزین حبس و انجام خدمات عام المنفعه برای آن ها در نظر گرفته می شود و اگر در حین دوره مرتکب جرم و خلافی شوند در بررسی مجدد این موضوع مورد توجه قرار می گیرد.

سرپرست مجتمع قضایی شهید فهمیده گفت: مجازات جایگزین حبس در حقیقت فرصتی برای خودسازی و بازگشت شرافتمندانه مجرمان به آغوش اجتماع است تا هم دوره مجازات خود را سپری کرده باشند و هم مورد تنبیه بخاطر عمل مجرمانه خود قرار گیرند و از تبعات عدیده ناشی از حضور در زندان ها کاسته می شود.