تاریخ انتشار : 22 فروردین 1394 15:19

حضور نمایندگان قوه قضاییه در کنگره عدالت کیفری در قطر

نمایندگان قوه قضاییه صبح امروز برای حضور در کنگره عدالت کیفری و پیشگیری از جرم ملل متحد راهی قطر شدند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدباقر الفت معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و علی محمد زنگانه مدیرکل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه صبح امروز برای حضور در کنگره عدالت کیفری و پیشگیری از وقوع جرم ملل متحد راهی قطر شدند.

قرار است این کنگره از تاریخ 23 الی 30 فروردین در شهر دوحه قطر با حضور سران کشورهای مختلف برگزار شود.

موفقیت و چالش ها در اجرای جامع سیاست ها و خط مشی های عدالت کیفری و پیشگیری از جرم به منظور ارتقای حکومت قانون در سطوح ملی و بین المللی و توسعه پایدار، همکاری بین المللی شامل سطح منطقه ای برای مبارزه با جنایت سازماندهی شده فراملی، رویکرد های متوازن و فراگیر برای پیشگیری و پاسخ مناسب به گونه های نوظهور جنایت فراملی، رویکردهای ملی به مشارکت مردمی در تقویت عدالت کیفری و پیشگیری از جرم از موضوعات اصلی برگزاری این کنگره است.

سیزدهمین کنگره عدالت کیفری و پیشگیری از جرم ملل متحد میزبان چهار کارگاه آموزشی در زمینه های نقش ملل متحد درباره معیارها و نمونه های عدالت کیفری و پیشگیری از جرم، قاچاق انسان و مهاجران، تقویت عدالت کیفری و پیشگیری از جرم در پاسخ به گونه های نوین جنایت مانند جنایت سایبری و قاچاق دارایی فرهنگی و نهایتا کمک مردمی به پیشگیری از جرم و افزایش آگاهی از عدالت کیفری است.