تاریخ انتشار : 11 تیر 1393 15:13

هشدار سازمان ملل در مورد خشونت های جنسی علیه زنان عراقی

سازمان ملل هشدار داد که اکنون در نتیجه پیشروی های داعش در عراق حدود 20 هزار نفر از زنان و دختران این کشور در معرض خشونت های جنسی قرار دارند. سازمان ملل اقدام فوری در این زمینه را خواستار شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان ملل در گزارشی هشدار داد: به دلیل وخیم شدن اوضاع در شمال و غرب عراق در نتیجه پیشروی های دولت اسلامی عراق و شام حدود 20 هزار از زنان و دختران این کشور در معرض خطر خشونت های جنسی قرار دارند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان ملل از زمان آغاز خشونت های شمال عراق در سه هفته گذشته تاکنون حدود یک میلیون نفر آواره شده اند که 250 هزار تن از آن ها را زنان و دختران تشکیل می دهند. در میان این جمعیت نزدیک به 60 هزار زن باردار وجود دارد که نیازمند فوری خدمات پزشکی هستند.

سازمان ملل در گزارش خود اقدامات فوری برای محافظت از زنان و دختران عراقی در برابر خشونت های جنسی را خواستار شد و اعلام کرد جامعه جهانی نباید منتظر افزایش اینگونه خشونت ها شود.

به گزارش ایسنا، دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در طول هفته های اخیر با پیشروی در عراق و بدست گرفتن کنترل برخی شهرهای شمال و غرب این کشور مرتکب جنایات هولناکی از جمله خشونت های جنسی علیه زنان و دختران شده است.

گزارشات نشان می دهد جمعیت زیادی از زنان و دختران عراقی تاکنون قربانی خشونت های داعش شده و سه زن تاکنون پس از اینکه توسط اعضای این گروه مورد تجاوز قرار گرفتند دست به خودکشی زده اند.