تاریخ انتشار : 2 بهمن 1392 12:44

علیزاده‌طباطبایی:

رای پرونده «فاطمه هاشمی»، شنبه ابلاغ می شود

وکیل مدافع فاطمه هاشمی رفسنجانی گفت که دادگاه رای خود را در مورد پرونده موکلم شنبه - 5 بهمن - ابلاغ می کند.

hamidreza dastjerdi-21-40.jpg

محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد آخرین وضعیت پرونده فاطمه هاشمی، گفت: رای صادره برای موکلم هنوز در مرحله تایپ قرار دارد.

وی ادامه داد: در مراجعه‌ای که به دادگاه داشتم متوجه شدم که به دلیل ایراد تایپی در متن رای صادره، رای مجددا برای تایپ ارسال شده است.

علیزاده‌طباطبایی با بیان اینکه از مفاد رای صادره بی‌اطلاع‌ هستم، گفت: قاضی پرونده درباره مفاد رای با فردی صحبت نکرده است.

به گزارش ایسنا، فاطمه هاشمی ششم شهریورماه سال جاری به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه به شعبه 12 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه احضار و حدود یک ماه بعد برای او قرار مجرمیت صادر و پرونده وی به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهایت دادگاه فاطمه هاشمی روز چهارشنبه - 18 دی ماه- در شعبه اول دادگاه انقلاب برگزار شد.