تاریخ انتشار : 27 مهر 1392 15:30

انتقاد یک مقام قضایی از متولیان امور فرهنگی در کشور

رییس کل دادگستری استان کرمان، خلاء اقدامات فرهنگی در حوزه خانواده را مورد اشاره قرار داد و گفت: متاسفانه دستگاه های متولی امر فرهنگ در کشور
    برنامه ای برای حوزه خانواده به صورت جامع و بلندمدت ندارند.

129-5.jpgحجت الاسلام والمسلمین علی توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، سست شدن ارکان خانواده را ناشی از بی‌توجهی زوجین به جایگاه، کارکرد و نقش یکدیگر دانست و اظهار کرد: در یک زندگی مشترک موفق، تعامل در بالاترین و تقابل در کمترین حد خود وجود دارد.

وی ادامه داد: مراقبت لازمه یک زندگی پایدار است که باید از آن در جای خود استفاده کرد.

رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: ساختن یک کتابخانه و فرهنگسرا در حال حاضر برای متولیان فرهنگی نسبت به برنامه‌ریزی در حوزه خانواده خوب و پایدار ارجحیت دارد.

این مقام قضایی، خلاء اقدامات فرهنگی در حوزه خانواده را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر خانواده به عنوان اولین نهاد تشکیل دهنده جامعه از چارچوب پایدار و مستحکم برخوردار نباشد، کتابخانه و فرهنگسرا به تنهایی برای رسیدن به جامعه متعالی و رو به رشد و پیشرفت کافی نخواهد بود.