تاریخ انتشار : 22 مهر 1392 15:46

ملکشاهی مطرح کرد:

کمبود 50 درصدی نیروی متخصص در دستگاه قضا/ رفع کاستی های دستگاه قضا با ایجاد دانشگاه علوم قضایی

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، از کمبود 50 درصدی نیروی انسانی در بخش قضایی واداری دستگاه قضا خبر داد و افزود: با تاسیس دانشگاه قضا بسیاری از کاستی هایی که در دستگاه قضایی کشور وجود دارد از جمله کمبود نیروی انسانی متخصص رفع خواهد شد.

کمبود 50 درصدی نیروی متخصص در دستگاه قضا/ رفع کاستی‌های دستگاه قضا با ایجاد دانشگاه علوم قضاییالیهار ملکشاهی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری ایجاد دانشکده علوم قضایی در زمان شهید بهشتی برای تربیت نیروی انسانی متخصص برای جذب در کادر قضایی کشور، افزود: با ایجاد دانشکده قضایی از زمان شهید بهشتی تاکنون این دانشکده کار خود را ادامه داده و بیشتر قضات و مسئولان قضایی در کشور و تعدادی از نمایندگان مجلس از دانش‌آموختگان دانشکده علوم قضایی هستند.

نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی در تشریح چگونگی ایجاد دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، تصریح کرد: این دانشکده در سال گذشته با پیگیری‌های انجام شده، با توجه به نیازهایی که دستگاه قضایی و کشور دارد تبدیل به یک دانشگاه شد که در حال حاضر تحت عنوان دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم قضایی مرکز آموزش عالی معتبری بوده و اساتید خوبی در آن تدریس می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضرعلاوه بر تدریس رشته‌های کارشناسی در این دانشگاه در حدود 14 رشته کارشناسی ارشد و دوره دکتری نیز برای دومین بار ارایه می‌شود.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی در مجلس نهم، از ایجاد دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری برای جبران کاستی‌های دستگاه قضا خبر داد و گفت: با تاسیس این دانشگاه بسیاری از کاستی‌هایی که در دستگاه قضایی کشور وجود دارد از جمله کمبود نیروی انسانی متخصص رفع خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با مثبت ارزیابی کردن عملکرد دانشگاه قضایی برای تربیت نیروهای متخصص برای کادر دستگاه قضا در کشور، افزود: این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های موثر بوده و می‌تواند نیروهای خوبی برای قوه قضا از جهت علمی و عملی تربیت کند.

ملکشاهی ادامه داد: افرادی که در دانشگاه مذکور تحصیل می‌کنند پس از اتمام تحصیلات خود به استخدام دستگاه قضایی برای انجام امور اداری، اجرایی، قضایی و تقنینی کشور در خواهند آمد.

نماینده مردم کوهدشت در مجلس نهم، با بیان اینکه در دانشگاه قضایی کشور رشته‌های علوم قضایی تدریس می‌شود، گفت: بعضی از رشته‌ها در مقاطع بالاتر تقسیم می شوند از جمله حقوق ثبت، حقوق اداری که در ارتباط با دیوان عدالت اداری است.

وی در تشریح ضرورت ایجاد دانشگاه علوم قضایی در کشور، افزود: این دانشگاه در ارتباط با دستگاه قضا بوده و برای رفع کاستی‌های این دستگاه در زمینه نیروی انسانی تشکیل شده است.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با یادآوری کمبودهای دستگاه قضایی کشور، گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص در بعد قضایی و هم در بعد اداری که چیزی در حدود 40 تا 50درصد کمتر از چارت معمول است یکی از دلایل اصلی ایجاد دانشگاه علوم قضایی است./