تاریخ انتشار : 1 خرداد 1392 15:53

لایحه تعیین وظایف و اختیارات وزارت تعاون به مجلس رفت

لایحه تعیین وظایف و اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به تصویب هیات وزیران رسیده است، برای طی تشریفات قانونی از سوی رییس جمهوری به مجلس تقدیم شد.

4-517.jpg

در مقدمه توجیهی این لایحه آمده است: در اجرای تبصره(2) ماده واحده قانون تشکیل دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و به منظور احصای وظایف و اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای مفاد اصل یکصد و سی و دوم قانون اساسی، لایحه تعیین وظایف و اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای طی مراحل قانونی تقدیم مجلس می شود.

بر اساس این لایحه، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و انجام اقدامات لازم به منظور گسترش انواع تعاونی‌ها با هدف ایجاد چتر حمایتی برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه و توانمندسازی و گسترش حضور آنها در سرمایه گذاری، مالکیت، مدیریت فعالیتهای اقتصادی به منظور تامین نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آنها از قبیل تامین و بهبود وضع اشتغال مولد، مسکن و سایر امکانات معیشتی، رفاهی و درآمدی آنها پیش بینی شده است.

همچنین تامین نیازها، بازاریابی و فروش محصولات برای صاحبان حرف، مشاغل کوچک و متوسط ، تقویت بنیه اقتصادی و ارتقای رقابت پذیری آنها، تعیین خط مشی و برنامه‌ریزی در جهت تقویت توانمندی و کارآمدی اشخاص حقوقی شاغل در بخش تعاونی و معرفی تعاونی‌های برتر به طور سالانه از جمله وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

حمایت از ایجاد شهرکها، مجتمع‌های بزرگ تعاونی، شرکتهای تعاونی سهامی عام و گسترش حضور تعاونی ها در فعالیتهای بزرگ و گسترده، حمایت از شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی در دستیابی آسان و سریع‌تر به مجوزها، منابع مالی و اعتباری ارزی و ریالی، سرمایه خارجی، دانش فنی روز، اطلاعات و ارتباطات، امکانات، نیروی انسانی ماهر و کارآمد و تقویت استقلال تعاونی‌ها از طریق تقویت شبکه سازی و یکپارچگی عمومی در بخش تعاون، از دیگر وظایف و اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این لایحه تعیین شده است.

منبع خبر