تفاهم نامه همکاری های پژوهشی در دانشگاه تبریز به امضا رسید

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی بین دانشگاه تبریز، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی امضا شد.

این تفاهم نامه به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی و پژوهشی این سه نهاد امضا شد.

تاسیس و راه اندازی پژوهشکده ˈ آی.سی.تی ˈ (ICT) در آذربایجان شرقی، تشکیل کمیته پژوهش و توسعه ICT، توسعه جایگاه و تجاری سازی فناوری های نوین در تکنولوژی ارتباطات استان، استفاده از توانمندی های علمی و عملی طرفین برای گسترش آموزش و پژوهش، اعطای تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه به شرکت های دانش بنیان دارای ایده های نو مرتبط با ˈ آی.تی ˈ (IT) و ICT از اهداف اصلی این تفاهم نامه است.

همچنین به دنبال امضای این تفاهم نامه دو قرارداد اجرای پروژه های تحقیقاتی بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه سهند و تبریز نیز امضا شد.

www.irna.ir