كالاها و خدمات دانش بنيان به چين صادر مي شود

دكترˈحسين سالارآمليˈ روز دوشنبه در هشتمين جلسه كميسيون تخصصي حمايت از توسعه صادرات كالاهاي دانش بنيان در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اظهار داشت: تشكيلات مادر تشكل هاي دانش بنيان به زودي راه اندازي مي شود و اساسنامه آن نيز تهيه شده است.

بهمن 1391

وكيلي افزود: محل استقرار اين تشكيلات مشخص شده است و اعلام رسمي آن در نيمه دوم اسفند ماه صورت مي‌گيرد. همچنين مجريان قانون شركت‌هاي دانش بنيان فهرست كالاهاي دانش‌بنيان را تهيه كرده و در اختيار معاونت علمي رئيس‌جمهور قرار داده است .

همچنين ˈبهمن وكيليˈ رييس بانك توسعه صادرات نيز در حاشيه هشتمين جلسه كميسيون تخصصي حمايت از توسعه صادرات كالاو خدمات دانش بنيان در جمع خبرنگاران با اشاره به راه اندازي صندوق پژوهش شريف گفت: اين صندوق با هدف كمك به رشد شركت هاي دانش بنيان راه اندازي شد تا در مرحله بعد اين شركت ها با معرفي به بانك بتوانند مانند ديگر موسسات از خدمات اين بانك ها استفاده كنند.

وي افزود: همچنين تفاهم نامه اي ميان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و اين بانك امضا شده است كه به موجب آن از صادرات شركت هاي دانش بنيان حمايت و با تامين مالي اين شركت ها از صادرات آن ها حمايت كنيم.

وي خاطرنشان كرد: محدوديت منابع در اين زمينه وجودندارد، اما با توجه به اينكه شركت هاي دانش بنيان هنوز در ابتداي راه هستند و فعاليت هاي صادراتي خاصي ندارند و به منابع مالي نيز نيازي ندارند تمامي حمايت هاي لازم از آنها به عمل خواهد آمد.

آقاي وكيلي اظهار داشت: كميته اي خاص در شعبه بلوار كشاورز بانك توسعه صادرات ايران براي اختصاص حمايت هاي لازم اختصاص يافته و قرار است خارج از ضوابط با سرعت مطلوب خدمات لازم را در اختيار مراجعان از شركت هاي دانش بنيان قرار دهند.