پارك هاي علم وفناوري از ورود شركت هاي دانش بنيان به فرابورس حمايت مي كنند

دكتر ˈمجتبي خيام نكوييˈافزود : پارك هاي علم و فناوري در حال حاضر ۱۴ نوع خدمات همچون آشنا كردن شركتهاي دانش بنيان با مراحل ثبت اختراع، ورود محصولات فناورانه شركتهاي دانش بنيان به بازارهاي منطقه اي و بين المللي و خدمات مشاوره اي را به شركت هاي دانش بنيان ارايه مي دهند .

دكتر نكويي يادآور شد : در حال حاضر هفت پارك و ۲ مركز رشد مجري ارايه خدمات ياد شده به شركت هاي دانش بنيان هستند كه به هركدام از اين پارك ها مبلغ ۵۰۰ ميليون ريال به صورت علي الحساب براي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و ارايه خدمات به آنها پرداخت شده است .

دكترخيام نكويي خاطرنشان كرد : پاركهاي علم و فناوري پرديس، تهران ، خراسان رضوي، استان فارس، سمنان، يزد، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، مركز رشد دانشگاه صنعتي شريف و مركز رشد پژوهشگاه ابن سينا از جمله پاركها و مراكز كارگزار معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري هستند.

وي افزود: هر كدام اين مراكز بايد يك گزارش شش ماهه از عملكرد خود ارايه كنند تا در صورت پايان يافتن اعتبارات همچنان تزريق اعتبارات به اين مراكز و پارك هاي علم و فناوري ادامه يابد.

به گفته وي علاوه براين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شركتهاي مستقل كه در خارج از پاركهاي علم و فناوري نيز فعاليت مي كنند ، مورد حمايت قرار مي دهد .