ايجاد دفتر همكاري ميان صنعت و دانش دارو در پژوهشگاه شيمي

دومين همايش شيمي صنعت با رويكرد توليد مواد دارويي صبح امروز باحضور معاون تحقيقات وزارت بهداشت در پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران آغاز به كار كرد. اين همايش درخصوص موضوعاتي چون مواد پايه شيميايي و مواد موثر دارويي، مواد افزودني و حلال ها استانداردهاي دارويي، ماشين آلات و تجاري سازي مواد دارويي بحث و بررسي مي شود.

در مراسم افتتاحيه اين همايش دكتر ميرزا آقايان دبير اين همايش بابيان اينكه اين همايش با هدف ارتباط ميان محققان در حوزه شيمي و صنايع دارويي برگزار شد، گفت: از آنجايي كه مواد اوليه دارويي يكي از دغدغه هاي كشور است با مذاكراتي با معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت اقدام به برگزاري دومين همايش شيمي صنعت با رويكرد توليد مواد اوليه دارويي كرديم.

وي با اشاره به امضاي تفاهم نامه اي ميان اين پژوهشگاه و معاونت پژوهش و فناوري وزارت بهداشت افزود: در اين راستا پژوهشگاه شيمي به عنوان برگزار كننده دومين همايش انتخاب شد كه اين همايش با همكاري انجمن شيمي ايران و سنديكاي توليد كنندگان مواد دارويي برگزار شد.

دكتر ميرزا آقايان اعلام سياستهاي و برنامه هاي كلان كشور در حوزه دارو، اعلام اولويت هاي محصولات نهايي و مواداوليه دارويي، ايجاد زمينه هاي همكاري درتدوين فناوري توليد مواد دارويي را از جمله اهداف اين همايش نام برد و گفت: برگزاري كارگاههاي آموزشي درخصوص مواد پايه شيميايي و مواد موثره دارويي، مواد افزودني، تدوين استانداردهاي دارويي و ماشين آلات و تكنولوژي از ديگر برنامه هاي اين همايش است.

وي از ايجاد دفتر همكاري صنعت و دانش در اين پژوهشگاه خبر داد و گفت: در اين زمينه تفاهم نامه همكاري ميان بخش صنعت و پژوهشگاه ايجاد شد.