اعتماد صنعت به دانشگاه جلب شد

دكتر كامران دانشجو در ملاقات با جمعي از روساي دانشگاه ها، موسسات پژوهشي كشور، همچنين معاونان و مديران دانشگاه آزاد با تاكيد بر مديريت كلان نگر، به برخي اقداماتش در دولت دهم اشاره كرد و گفت: در دولت دهم در وزارت علوم چند كار عمده را پيگيري كردم كه يكي از آن كارهاي اصلي گسترش تحصيلات تكميلي در دانشگاههاي كشور بود.

دكتر دانشجو افزود: در اين خصوص پس از مطالعه و بررسي به اين نتيجه رسيديم كه اساتيد ما در داخل كشور با وجود شايستگي هاي فراوان علمي نسبت به اساتيد كشورهاي ديگر، بدليل وجود مقررات دست و پا گير كه منشا آن هم مشخص نبود، نمي توانند به تعداد لازم دانشجوي دكتري تربيت كنند.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري از حذف اين مقررات خبر داد و افزود: با حذف اين مقررات دست و پاگير، مشكلات حل شد و گسترش تحصيلات تكميلي موجبات افزايش توليدات علمي كشور را نيز فراهم كرد.

دكتر دانشجو در ادامه ارائه گزارش عملكرد خود در دولت دهم به يك اقدام ديگر اشاره كرد و گفت: يكي ديگر از كارهاي عمده اي كه در اين مدت صورت گرفت، افزايش ارتباط صنعت و دانشگاه بوده كه از آرزوهاي ديرينه مقام معظم رهبري محسوب مي شود و در اين راستا توانستيم با اعمال روش هايي اعتماد صنعت را به دانشگاه جلب كنيم و هم اكنون اين مسير هموار شده و بخش صنعت همكاري قابل توجهي با نيروهاي دانشگاهي دارد و اين رابطه بيش از پيش گسترش يافته است.

اين مقام مسئول آموزش عالي در خصوص مسائل فرهنگي و اسلامي كردن دانشگاهها، گفت: در انجام اينگونه موارد فقط تخصيص بودجه ملاك نيست بلكه داشتن اراده جمعي در انجام امور فرهنگي دانشگا هها شرط اصلي بوده و دانشگاهيان همه از اين موضوع استقبال مي كنند.

به گفته دكتر  دانشجو، گفتمان امروز در دانشگاه ها با گفتمان ۸ سال پيش و حتي ۴ سال پيش متفاوت است و كسي فكر نمي كرد روزي برسد كه بتوان گفت استاد سكولاري كه سكولاريسم را در دانشگاه تبليغ و ترويج مي كند پذيرفته نيست، ولي ديديد كه اين مهم انجام گرفت و با پيگيري گفتمان انقلاب اسلامي در دانشگاه ها است كه دانشگاههاي ما بومي، انقلابي و اسلامي مي شوند و به همين دلايل نيز بيشترين هجمه هاي رسانه اي، سياه نمايي و تهديد ها نسبت به مجموعه وزارت علوم صورت گرفت.

به نقل از :