سهم دولت در پژوهش پايين است

دكتر يعقوب فتح ‏الهي گفت: همه سازمان ها بايد تمام نياز خود را از طريق پژوهش رفع كنند و دولت بايد آنها را وادار كند كه تمام نياز خود را از طريق پژوهش رفع كنند بنابراين براي عملياتي شدن اين مساله، دولت بايد سياست لازم را اعلام كند و سازمان و دستگاه ها را وادار كند تا به پژوهش پرداخته و نياز خود را از طريق پژوهش برطرف كنند.

معاون پژوهشي دانشگاه تربيت مدرس يادآورشد: دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش بايد با انجام خدمات پژوهشي و فناوارنه و ارايه آن به دستگاه‌ها و سازمان‌ها به حيات پژوهشي خود ادامه دهند.

وي ادامه داد: در كشور ما، سازمان‌ها و دستگاه‌ها هنوز به آن بلوغ لازم جهت رفع نيازهاي خود با پژوهش نرسيده اند و اين مساله باعث شده دولت بخشي از بودجه پژوهشي دانشگاه‌ها را تامين كند.

معاون پژوهشي دانشگاه تربيت مدرس يادآورشد: بودجه‌اي كه دولت تامين مي‌كند براي زيرساخت پژوهشي است و طرح هاي پژوهشي، براساس نياز سازمان‌ها و دستگاه ها براي آنها انجام مي شود.

وي با بيان اينكه برنامه دانشگاه تربيت مدرس در سال جاري گسترش رابطه سازمان يافته با سازمان‌ها و دستگاه هايي است كه نيازمند پژوهش هستند، تصريح كرد: سهم دولت در پژوهش كشور پايين است و با توجه به برنامه ريزي كشور براي توسعه و تعالي ملي اين مبلغ بايد به حد مطلوب افزايش يابد تا بتوانيم از ظرفيت دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي به نحو مطلوب استفاده كنيم.

معاون پژوهشي دانشگاه تربيت مدرس تصريح كرد: دانشگاه تربيت مدرس سال گذشته حدود ۱۵ ميليارد تومان قرارداد پژوهشي منعقد كرد كه ۵/۵ ميليارد تومان آن وصول شد.

وي افزود: دانشگاه تربيت مدرس با وزارت نفت، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت صنايع و ديگر سازمان هايي كه نياز پژوهشي دارند همكاري دارد.