ايجاد شركت هاي دانش بنيان راهكار صنعتي شدن فناوري است

ˈ محمد مهدي نژاد نوري ˈ در حاشيه بازديد از هشتمين دوره مسابقات بين المللي روبوكاپ آزاد ايران اظهار داشت: گام بعدي پس از ايجاد فناوري و توليد ايده هاي نو ، تبديل آن به صنعت است. خوشبختانه در سال هاي اخير به اين موضوع توجه شده اما بايد با جديت بيشتري دنبال شود تا شاهد به ثمر رسيدن ايده هايي نو و فناوري هاي جديد در كشور باشيم .

دكتر نژادنوري تاكيد كرد: ايجاد شركت هاي دانش بنيان يكي از راهكارهاي اساسي براي تبديل ايده و فناوري به يك سري محصولات و خدمات كاربردي است كه بايد مورد توجه مسوولان قرار گيرد.

دكتر مهدي نژاد نوري با اشاره به بالا بودن توان جوانان در مسابقات بين المللي روبوكاپ آزاد ايران گفت: شركت كنندگان دراين مسابقات مي توانند در كنار هم اقدام به راه اندازي شركت هاي دانش بنيان كنند تا بتوانند از تسهيلات اين شركت ها و صندوق حمايت از شركت هاي دانش بنيان و همچنين كمك هاي بلاعوض و وام هاي طولاني مدت بهره مند شوند.

وي ادامه داد: با راه اندازي شركت هاي دانش بنيان بازار مورد نياز اين دستاوردها تقويت مي شود و محصولات اين شركت ها را مي توان به بازار و صنعت داخلي و خارجي ارايه كرد .

وي اظهارداشت: در حال حاضر وزارت علوم مسئول امور مربوط به شركت هاي دانش بنيان است و شوراي عالي علوم ، تحقيقات و فناوري (عتف ) قانون حمايت از شركت هاي دانش بنيان را با استفاده از تسهيلات صندوق نوآوري و شكوفايي ارايه مي كند .

معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم ادامه داد: برنامه وزارت علوم در موضوع شركت هاي دانش بنيان يك برنامه باز است به اين معنا كه هر گروهي كه در حوزه هاي مختلف علمي و فناوري فعاليت مي كند براي تشكيل شركت هاي دانش بنيان مورد حمايت اين وزارتخانه قرار مي گيرد .

دكتر مهدي نژاد نوري گفت : كمك ديگري كه وزارت علوم مي تواند به اين افراد ارايه دهد اين است كه ارتباط بين صاحبان ايده و فناوري را با صنعت و بازار برقرار كند. به عنوان مثال اگر فردي روبات امداد گر دارد كه در سازمان مديريت بحران كاربرد داشته باشد وزارت علوم مي تواند ارتباط ميان اين دو بخش را ايجاد كند.

وي مسابقات بين المللي روبوكاپ آزاد ايران را پربار و بسيار فني توصيف كرد و گفت : علم روباتيك يك علم جامع است زيرا در تمام عرصه ها مانند زمين ، دريا ، فضا و موارد ديگر كاربرد دارد از اين رو حمايت از اين بخش لازم است .

به نقل از :