پژوهش بودجه مصرفي نيست

ضرورت مشاركت بخش خصوصي در پژوهش هاي دانشگاهي

دكتر محمد مهدي طهرانچي، درباره عبرت هايي كه مي توان از وضعيت آموزش عالي در سال ۹۱گرفت، گفت: در شرايطي كه دشمن با تحريم ها مي خواهد نظام علم و فناوري را از كار بيندازد تجهيزشدن به علم و فناوري مي تواند براي برون رفت از اين شرايط راهگشا باشد.

فروردين 1392

وي ادامه داد: نتيجه اي كه از اين شرايط مي توان گرفت اين است كه نبايد به پژوهش به عنوان بودجه مصرفي نگاه كرد بلكه بايد براي پژوهش سرمايه گذاري كرد بايد در اين شرايط توجه به دانشگاه ها نه فقط براي توليد نيروي متخصص بلكه براي توليد محصولات دانش بنيان افزايش يابد.

رئيس دانشگاه شهيد بهشتي تصريح كرد: وقتي دشمن حتي در دارو كشور ما را تحريم كرده است بايد به دانشگاه تكيه كنيم و با نگاه استراتژيك به محصولات دانش بنيان دانشگاه‌ها توجه كنيم و تبديل ايده به محصول را پيگيري كنيم.

وي ادامه داد: دشمن از چيزي فرو گذار نمي كند بايد در اين شرايط به محصولات دانش بنيان اتكا داشته باشيم كه عقبه آن هم دانشگاه‌ها هستند.

دكترطهرانچي تصريح كرد: بايد دانشگاه‌ها را باوركنيم، امسال از نظر اقتصادي سال سختي بود بايد توجه به درون مملكت بيشتر شود، ما نمي توانيم از اقتصاد نفتي جدا شويم مگر اينكه به درون مملكت و دانش كشور توجه كنيم.

وي ادامه داد: برنامه دانشگاه شهيد بهشتي براي سال آينده توسعه حوزه هاي تبديل ايده به محصول و پيگيري آن است.

رئيس دانشگاه شهيد بهشتي افزود: همچنين برنامه ديگر دانشگاه ارايه خدمات خوب آموزشي به مردم و استفاده از كمك مردم است همان كاري كه با راه اندازي پرديس خودگردان انجام گرفته است.

وي ادامه داد: از كارهاي ديگر مي توان به ايجاد ارتباط بين جريان كسب و كار خصوصي و تحصيلات دانشگاهي و كمك بخش خصوصي در پژوهش هاي دانشگاهي اشاره كرد.