موتورسيكلت هيبريد پيل سوختي در كشور ساخته شد

ضرورت پرداختن به كاربري حمل ونقل پيل سوختي با توجه به مزاياي زيست محيطي آن و از طرفي لاينحل بودن مشكلات آلودگي كلان شهرها به ويژه تهران از اهداف طراحي و ساخت اين موتور سيكلت بدون آلايندگي بوده است.

ارديبهشت 1391

اين موتورسيكلت روز چهارشنبه در حاشيه‌ دومين كنفرانس هيدروژن و پيل سوختي با حضور رييس سازمان فضايي ايران، رييس مركز همكاري‌هاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري، رييس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و جمعي از مسوولان و محققان برگزار شد رونمايي شد.

همچنين كسب فناوري ساخت موتور سيكلت هيبريد (پيل سوختي – باتري) و شناخت و تقويت توانمندي‌هاي داخلي براي توليد نيمه صنعتي و انبوه آن از اهداف طرح ساخت موتور سيكلت هيبريد بوده كه با حمايت ستاد انرژي‌هاي نو و سازمان انرژي‌هاي ايران توسط يكي از شركتهاي دانش بنيان اجرا شده است.

سيستم مولد پيل سوختي پليمري، باتري ليتيوم و سوخت هيدروژن 95.99 درصد است و مي تواند با هر بار سوخت‌گيري مسافت 220 كيلومتر را با حداكثر سرعت 110 كيلومتر در ساعت طي كند.

به نقل از :

www.hitna.ir